Handelsbetingelser hos WiWi hosting, et brand under WiWi Design

Generelle oplysninger

WiWi Design
Violvej 85
4220 Korsør
CVR nr.: 39958066
Telefon: 31389205
Email:

Priser

Hos WiWi hosting er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

WiWi hosting modtager betaling med Stripe. Betalingen vil blive trukket på kortet med det samme, for at serverne starter umiddlebart efter køb. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Når du har købt og betalt for en server vil serveren umiddelbart fortsætte til den pris i hele lejeperioden. WiWi Hosting forbeholder sig dog retten til at ændre prinsen løbende - vi vil kontakte dig om evt. prisændringer med minimum 1 måneds varsel.

Levering

Ved bestilling af en server, sker leveringen snarest muligt - hvilket normalt er indenfor 10 minutter. Der kan dog i sjældne tilfælde gå længere tid - vi vil altid forsøge at levere din server så hurtigt som muligt. Du vil efter køb modtage alt information og hvordan du tilgår serveren på den mailadresse du har brugt under købet - husk at tjekke din spam/junk-mappe.

Reklamationsret

Du kan i hele produktets lejetid klage over fejl eller mangler. Vi vil bestræbe på at rette op på enhver klage du kommer med, så længe det ikke er selvforskyldt f.eks. at plugins/mods som personen selv har installeret.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, vil du modtage pengene tilbage på det kort som du betalte med. I tilfælde af bank betaling spørger vi efter konto oplysninger.

Fortrydelsesret

I følge købeloven er der desværre ikke fortrydelsesret på digitale produkter - som er hvad wiwihosting kun sælger. Men lever serveren ikke op til din forventning, så kontakt os venligst.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt
IP adresse

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for WiWi Design. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.
Når vi yder support kan flere oplysninger blive nødvendigt at dele med os. Disse vil ikke blive gemt af wiwi hosting.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: